Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til oversikt

Gartner Lunds Hage 2

Nye rekkehus ved sentrum

Se de 3 siste rekkehusene!

I Gartner Lunds Hage 2 bygger arkitektene videre på suksessen fra de ettertraktede rekkehusene i Gartner Lunds Hage 1. Disse rekkehusene er skapt for deg som vil bo sentrumsnært, men ikke vil gi opp drømmen om hus og hage. Det trenger du nemlig ikke. Her får du i tillegg grønne parker like utenfor, skjermet og tilbaketrukket i hjertet av Lilleby.

Bilde

Arkitektur: Kvalitetene som skaper gode hjem

Rekkehusene i Gartner Lunds Hage 2 er tegnet av arkitektene Svein Skibnes, Sunniva Huus Nordbø og Gro Hermstad. Som et av arkitektkontorene i byen som også tegner eneboliger, har Skibnes Arkitekter god innsikt i hva som skaper gode hjem.

Stort hjerte for Lilleby
Skibnes Arkitekter var med på å forme de overordnede tankene for Lilleby som boligområde, lenge før de første gravemaskinene gjorde sitt inntog. Svein Skibnes mener at Lilleby kan sammenlignes med en landsby, med individuelle boliger i fellesskap rundt det grønne som preger bydelen.

– Vi har videreført landsbytankegangen med rekkehusene i Gartner Lunds Hage – store og små trehus i forskjellige farger, med skråtak og hager, sier Skibnes.

Sosialt og privat
Rekkehusene får tre etasjer. I andre etasje finner du den sosiale sonen med stue, kjøkken og utgang til hagen. For Sunniva Huus Nordbø har dagslyset vært viktig i utformingen av disse oppholdsrommene.

Tredje etasje er den mer private sonen med bad og soverom. Alle rekkehusene får romslige hoved- soverom. Entreen finner du i første etasje sammen med en romslig bod, et ekstra bad og sove-/ arbeidsrom.

Bilde

Kjøkken som gleder

Rekkehusene i Gartner Lunds Hage 2 får et elegant kjøkken fra Sigdal. Dette er ekte håndverk. Sigdal-fabrikken ligger i den vesle bygda Nedre Eggedal i Sigdal, og leverer norske, kortreiste kjøkken av høyeste kvalitet. Det har de gjort i over 60 år. Sigdal representerer det beste av ny, nordisk design på kjøkkenet, med rene linjer og slette fronter. Dette gir kjøkkenet et friskt og stilrent uttrykk. Som skapt for å nyte dagens første kaffekopp – mens sola står opp over Lilleby.

Bilde

Rekkehusene som fargelegger hverdagen

Det grønne bylivet i Gartner Lunds Hage 2 er ikke bare grønt. Det er også rødt, gult, oker og blått.

– Fargene skaper mangfold og gir husene egen identitet, slik at du enkelt kan peke ut og kjenne igjen hvor du bor, sier Sunniva Huus Nordbø.

Som arkitektkontor er Skibnes Arkitekter veldig glade i å jobbe med farger, noe som har gitt dem mye erfaring med fargesetting av boliger. Som Svein Skibnes sier det:

– En ting er å plukke farger fra et fargekart. Noe annet er å se det i virkeligheten, og å se det døgnet rundt, året rundt, i sol og i regn. Poenget med farger er jo å bidra til at verden blir litt gladere. Når de grå dagene kommer, vil husene gi varme til Lilleby, sier Skibnes.

Bilde

Grønt boliglån fra DNB

Utviklingen av Lilleby, fra gammelt industriområde til et bilfritt nabolag med energieffektive nybygg, er en del av den grønne bytransformasjonen. Når du kjøper bolig på Lilleby, kan DNB derfor tilby Grønt boliglån.

Du får:
•   Rask avklaring på finansiering, slik at du får akkurat den leiligheten du ønsker
•   En spesialisert nybyggrådgiver som finner løsningen som passer for deg
•   Gyldig finansieringsbevis fram til ferdigstillelse, så du slipper å søke igjen ved overtagelse


Når lånet utbetales får du bankens beste rente, også på mellomfinansiering og forskudd. Skal du selge dagens bolig, ordner DNB Eiendom gratis verdivurdering.

Ta kontakt med meglerne våre for mer informasjon.

Bilde

Med det grønne bylivet like utenfor

Lilleby er friheten til å gjøre det du vil, når du vil. Møte venner på Edoramen eller invitere til grillfest i Dakotaparken. Sykle en spontantur i byen eller nyte søndagen langs Ladestien.

Utbyggingen på Lilleby er en naturlig utvidelse av sentrum. Her bor du sentralt i byen med gangavstand til alt et byliv inneholder – shopping, restauranter, trening, skole, barnehage, turområder, bussholdeplasser og andre viktige fasiliteter.