Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til oversikt

Konsul Lorcks Hage

Urbane byhus

Bo skjermet og tilbaketrukket i rekkehus

Bo skjermet og tilbaketrukket med byens impulser tett på.

Bilde

URBANE BYHUS MED SMARTE LØSNINGER

Konsul Lorcks Hage har et enkelt og moderne uttrykk som gir deg friheten til å bestemme hvordan du vil ha det hjemme hos deg. De store vindusflatene gir gode lysforhold.

Boligene har to etasjer. Det er tre soverom som leveres som standard sammen med kjøkken, stue og bad. Alle hus har parkering i parkeringskjeller samt hage og terrasse.

Bilde

GODE INNEROM

En god romløsning har praktiske løsninger for både store og små familiemedlemmer. Kjøkkenet og stua er husets sosiale soner, og disse ligger på samme plan med en spisestue. Åpne løsninger mellom rommene gir god oversikt og gode kommunikasjonsmuligheter.

På kjøkkenet har vi valgt tidsriktig innredning med rene, moderne linjer fra JKE Design. Stua har store vindusflater som strekker seg fra gulv til tak. Her er det dør som går ut til hage og terrasse.

Huset har egen sovesone i 2. etasje med soverom og bad. Boligene med egen takterrasse og takstue har også muligheter for soverom og bad i 3. etasje.

Bilde

KJØKKEN - LA MATMAGIEN SKJE!

Kjøkkenet er en viktig sosial sone, men det er også et av husets mest brukte rom. Her smører man brødskiva, setter den perfekte gjærdeigen og kokkelerer en 3-retters. Derfor er det viktig med en løsning som passer de mange ulike gjøremålene, et kjøkken med løsninger som passer for deg. 

I boligene er det valgt et hvitt og tidløst kjøkken fra JKE Design. Kjøkkenet har praktiske løsninger med romslige skuffer og skap. 

JKE Design er kjent for å lage funksjonelle kjøkken som passer til alle, og som har et moderne uttrykk. Den standard kjøkkenløsningen er hvit og tidløs.

Spiseplassen ligger ved kjøkkenet og binder kjøkkenet sammen med stua. Et rom for både hverdags- og festmåltid.

Bilde

GET-PAKKEN GIR DEG STOR FRIHET

Med digital-tv fra Get er du sikret den beste brukeropplevelsen og full valgfrihet til å skreddersy din egen tv-underholdning. 

Get leverer tv- og bredbåndstjenester til alle husstander på Lilleby. Hver enkelt får digital-tv og internett 25/25 Mbit. I tillegg får du tilgang til en rekke smarte tillleggsprodukter og tjenester, blant annet:
- ekstra kanaler
- økt internetthastighet
- Get filmleie
- Get tv på nettbrett og mobil

Les mer om tilbud og tjenester på www.get.no