Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til oversikt

Konsul Lorcks Hage 2

Byhus i grønne omgivelser

15 rekkehus på 109, 118 eller 144 kvm

Et sentrumsnært boligområde med grønne, bilfrie uterom og 15 urbane byhus. Her vil alle typer familier føle seg hjemme.

Bilde

Rom for å være sammen

Rekkehusene i Konsul Lorcks Hage ligger i hjertet av Lilleby, omgitt av grønne parkarealer. Første etasje er en sosial sone med åpen, praktisk romløsning. Her finner du kjøkkenet, stua og god plass til spisestue. Med store vindusflater og mye dagslys blir oppholdsrommene lyse og åpne, noe som skaper et godt sted å tilbringe tid med dem du er glad i. Konsul Lorcks Hage gir deg rom for å være sammen, enten du liker sofakvelder, hagefester eller å sitte i solveggen på terrassen.

Bilde

Egen sovesone med bad

Soverommene og badet ligger i andre etasje. Dette skaper en egen sovesone, hvor man kan trekke seg tilbake og nyte roen. De største rekkehusene har dessuten en takstue med muligheter for ekstra soverom og bad i 3. etasje. Flere av rekkehusene har romslige takterrasser – perfekt for å nyte sola med utsikt utover Lilleby.

Bilde

Arkitektur: En moderne Hageby

Lund Hagem Arkitekter jobber ut i fra en moderne, nordisk designtradisjon. Dette er med på å sette et tydelig særpreg på Konsul Lorcks Hage.

— Vi ønsker å skape en moderne hageby, der hele området knyttes sammen med grønne uteområder, sier arkitekt Per Suul. De 15 nye rekkehusene i Konsul Lorcks Hage 2 vil komplettere denne hagebyen. Husene blir bygget som en utvidelse av Konsul Lorcks Hage, der 25 rekkehus allerede er bygget og innflyttet. Rekkehusene får et moderne samtidsutrykk, med smarte romløsninger, store vindusflater og fasader i tre.

— Fasadene står godt sammen med trefasadene på boligblokkene i Ladebekken og Fabrikkløkka, noe som skaper et helhetlig boligområde, sier Suul. Han forteller at de valgte å bruke tre for å gi en varme og materialitet til området. Det gamle industriområdet får nytt liv, og skaper en bydel som bare blir finere og finere jo flere byggetrinn som realiseres.

Bilde

Produktbilde fra Sigdal

Kjøkken som gleder

Rekkehusene i Konsul Lorcks Hage 2 får et elegant trendkjøkken av typen Horisont fra Sigdal. Dette er ekte håndverk. Sigdal-fabrikken ligger i den vesle bygda Nedre Eggedal i Sigdal, og leverer norske, kortreiste kjøkken av høyeste kvalitet. Det har de gjort i over 60 år. Horisont representerer det beste av ny, nordisk design på kjøkkenet, med rene linjer, slette fronter og innfreste grep. Dette gir kjøkkenet et friskt og stilrent uttrykk. Som skapt for å nyte dagens første kaffekopp – mens sola står opp over Lilleby.

Bilde

GET-PAKKEN GIR DEG STOR FRIHET

Med digital-tv fra Get er du sikret den beste brukeropplevelsen og full valgfrihet til å skreddersy din egen tv-underholdning.

Get leverer tv- og bredbåndstjenester til alle husstander på Lilleby. Hver enkelt får digital-tv og internett 25/25 Mbit. I tillegg får du tilgang til en rekke smarte tillleggsprodukter og tjenester, blant annet:

  • Ekstra kanaler
  • Økt internetthastighet
  • Get filmleie
  • Get tv på nettbrett og mobil

Les mer om tilbud og tjenester på www.get.no