Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering

VG1 01.04: Hjørneleilighet med stor, privat hage

Plantegning

Leilighet VG1 01.04
Leilighetstype
Etasje
Areal BRA 
Areal P-ROM 
Pris
3-roms
1
69 m2
66 m2
SOLGT

Flott leilighet med to soverom, god planløsning og en stor, privat hage. Du kommer inn i en stor entrè med god plass til en praktisk skyvedørsgarderobe. Badet har også god størrelse, med mulighet til å sette inn badekar i stedet for dusj. Store vindusflater og åpen løsning mellom stue og kjøkken gir gode lysforhold, og i tillegg leveres både vannbåren varme i gulv, kjøkkeninnredning fra Sigdal og pen hvitlasert eikeparkett. Fra stuen har du utgang til en vestvendt terrasse på 10 kvm. Den private hagen strekker seg rundt hushjørnet, slik at du får uteareal både mot vest og sør. Du får dessuten både parkeringsplass og sportsbod i kjeller.

Lignende leiligheter

Boligvelger

Verkstedgården 1

Lyse leiligheter med utsikt over Lilleby

Velg blant 46 leiligheter fra 41 til 115 kvm

Verkstedgården 1 er det første byggetrinnet i den nye delen av Lilleby. Her kan du velge blant 46 flotte leiligheter – fra smarte to-roms på 41 kvm til lyse toppleiligheter på 115 kvm – i en av bydelens beste beliggenheter. Se alle ledige leiligheter her.

Les mer