Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til Om Lilleby

Veidekke - En utbygger som vet hvordan små og store vil bo.

Veidekke Eiendom står bak utbyggingen av Lilleby, og har lang erfaring med å bygge boliger for alle slags boligkjøpere.

 I et hektisk eiendomsmarked med mange aktører og prosjekter gjør du klokt i å velge en utbygger med et solid omdømme og god forståelse for kundens behov.

– God eiendomsutvikling krever innsikt i folks behov og prioriteringer, lokalkunnskap, forståelse for markedet og offentlige rammebetingelser, sier prosjektleder Hege Annie Tryggestad.

Erfaring gir trygghet

Veidekke er en ledende skandinavisk entreprenør og utvikler av boliger og næringseiendommer. Selskapet har bygget boliger siden 1950-tallet, og skal bygge mange ere i årene som kommer. Saltsjøbaden i

Stockholm, Hagebyen på Fornebu og Sørengstranda i Bjørvika i Oslo er bare noen av de store og spennende boligprosjektene Veidekke har stått bak.

I Trondheim har selskapet hatt ansvaret for populære boligprosjekter som Blussuvoll Allé, Bergheim Am, Persaunet Ekstra, Moholt Aktiv, Hornebergtunet, Tillerlandet og nå Lilleby.

Setter høye krav

– Skal vi lykkes i eiendomsmarkedet, må vi være årvåkne på hva slags boliger og livsstil folk til enhver tid ønsker seg. Felles for boligprosjektene vi er involvert i, er samspillet mellom kvalitet og funksjon. Vi setter særdeles høye krav til boligene vi leverer, og vi er alltid opptatt av hva markedet til enhver tid er på jakt etter, sier Tryggestad.