Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Lillebysommeren er på hell

Nye parker, nye naboer og nye muligheter. Nabolaget har begynt å kle seg i flotte høstfarger, og vi kan se tilbake på enda en lillebysommer som har båret frodige frukter. 

Dakotaparken
Langs Verkstedgården 1 og Gartner Lunds Hage har Dakotaparken begynt å ta form. I den nordlige delen av parken er Lilleby Hagelag i full gang med både planting, vanning, høsting og annet hagestell.

Har du et par grønne fingre som klør etter å få nabolaget vårt til å blomstre? Ta en titt på Lilleby Hagelag sin facebookside!
 

Lillebyfestivalen
Til stor begeistring for både store og små, ble Lillebyfestivalen arrangert for andre år på rad. Når man ser hvor mye festivalen har vokst siden sist, er det tydelig at arrangørene ikke har ligget på latsiden. Det er utrolig stas at vi har så flotte ildsjeler som skaper liv og røre i nabolaget!

Les mer om alt som skjedde på årets Lillebyfestival.

Verkstedgården 2
Akkurat nå flytter ferske lillebyere inn i sine nye hjem i Verkstedgården 2. Vi krysser fingrene for at de finner seg godt til rette, og trives like godt som sine naboer i Verkstedgården 1. 

I tillegg gleder vi oss til å sette i gang med sykkel- og mekkeplassen så snart også Verkstedgården 3 står klart.

Sanserommet
Midt i mellom de to verkstedgårdene kommer den hyggelige lille parken Sanserommet. Her finner du velduftene blomster, planter, ja til og med et fuglebad. Parken blir ferdigstilt allerede nå, og vi gleder oss til å se den blomstre så fort våren kommer.